Notat fra SGS-Budgetmøde den 16. november 2017

Deltagere:
Fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Britta Pedersen, Niels Fjøs, Ole Hjorth og Heino Sayk.
Fra udvalgene: Per Lassen, Eiler Nielsen, Henning Møller Nielsen, Leif Bertelsen, Jan Emkjær,  Niels Flandrup og Poul Ottosen.
Bent bød velkommen til budgetmøde for 2018.
Nævnte, at afholdelse af mødet er ændret, fra søndag formiddag til torsdag aften, hvilket de fremmødte fandt positivt. Klubhusets facade mod nord er nu færdiginstalleret og stor tak til de involverede. Turudvalget har med succes gennemført to arrangementer. Kapsejladsbøjerne vil efter kritik blive udlagt tættere mod land. Sejlerskolen er et stort aktiv i sejlklubben og er største leverandør af nye medlemmer, med seks instruktører er der mulighed for undervisning af op til 18 elever.
Bestyrelsens forslag til budget 2018 blev omdelt.
Skoleudvalget: Budgetforslaget indeholder udgifter til fx pladsleje, instruktørkurser og vedligehold af materiel. Certificering af duelighedskurser er nu overtaget af DS, og der er nye regler for godkendelse og brug af censorer.
Turudvalget: Der planlægges to arrangementer i 2018. De vellykkede arrangementer i år havde bl.a. deltagelse af to motorbåde.
Husudvalg: Udskiftning af vindskeder på ”Humlebo” forventes udført til foråret. Maling af køkken afventer at vi finder en ”maler”. Punkterede vinduer i køkken og dør kan udskiftes i det foreslåede budget. Leif Bertelsen indtræder i udvalget.
Kapsejlads-og familiesejladsudvalg: Kapsejladsbanen udlægges tættere mod land og måske med flere og andre bøjer. Der er forslag om anvendelse af bambusstokke med flag.
Britta tilretter budgetforslag, til fremlæggelse på næste bestyrelsesmøde/generalforsamling.
Bent opfordrer til at alle arbejder med ”gode ideer” til forøgelse af medlemstilgangen og fastholdelse af sejlerskoleelever efter endt uddannelse.
Ref. Heino Sayk, 19.11.2017.