Find Farten

TUNEUP

Aktiviteterne på vandet i forbindelse med IF-DM 2010 starter allerede onsdag, hvor der er arrangeret tune-up sejlads med første start kl. 19:00. Vi håber på at kunne afvikle to starter på en op-ned bane. Een gang op – een gang ned (ingen gate). Det holder feltet samlet, så der kan måles fart med konkurrenterne, sejlerne får trænet den vigtige start, og – ikke mindst væsentligt – så giver det mulighed for, at besætningen på dommerbåd og mærkebåde kan øve rutinerne omkring udlægning af mærker og afvikling af starter og måltagning. Der er al mulig grund til lige at teste det hele af, inden de første DM-sejladser torsdag.

Bureauet åbner for registrering kl. 16:00 og har åbent hele aftenen og igen torsdag morgen.

Klarsignal

Mens sportsverdenens øjne synes at være rettet mod Sydafrika og en forstad til London, så er vi ved at kunne melde klar til det vi godt tør kalde det sportslige højdepunkt i Sejlklubbens 2010 kalender. Atten både er tilmeldt IF-DM og det forlyder, at de første ankommer til Mosede Havn i weekenden. Tag godt imod dem.

Flere præmiesponsorer er kommet til. Det er den meget lokale og ligeså trofaste støtte af aktiviteterne i Sejlklubben John Mast. Og det er det unge sejlloft Neil Pryde, som allerede har gjort sig positivt bemærket i IF-klassen. Og så er de forskellige hold omkring forplejningen i fuld gang med forberedelserne af tre gange morgenmad og frokost, grillaften og ikke mindst festmiddag. Dommerbåd og følgebåde meldes klar, og mandag aften mødes de hold der skal afvikle sejladserne; baneleder, bådførere, flagmænd, hjælpere for at blive sikre på alt det praktiske.

Første klarsignal skydes onsdag aften, når der sejles ‘tune-up’.

Sikkerhed

De mest opmærksomme har nok opdaget, at der er dukket en sponsor (mere) op ude til højre her på hjemmesiden. Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til den lokale distributør af så velrenomerede mærker som Harken, Wichard, Spinlock og mange andre gode sager, og at det sker netop nu er selvfølgelig ingen tilfældighed.

Den direkte anledning er naturligvis den, at Columbus Marine har tilbudt at levere flotte præmier til IF-DM. Vi er bange for at få balade med stævneledelsen hvis vi røber alt det vi ved om præmien, men prøv at klikke på Columbus-Marine kataloget og skriv så ‘zero’ i søgefeltet …

CM-katalog2010

Tak til Columbus Marine.

10+ … IF-DM 2010 nærmer sig

DEN 111

Deltagerlisten til IF-DM 2010 (1. – 4. juli) tæller nu mere end ti både, og med den formelle tidsgrænse for tilmelding kun en god uges tid ude i fremtiden, kunne det måske være en ide at gøre lidt reklame for stævnet. Det bliver kort fortalt alletiders. Vi har den mest luksuriøse dommerbåd i området på startlinien, vi får alle deltagende både samlet på Millionærkajen (det hedder den!!) lige foran Klubhuset og deltagere, officials og frivillige kan se frem til kulhydrat-intensive morgener og stemningsfulde aftener i Sejlklubbens klubhus på den bedste addresse i kommunen med panorama udsigt over Køge Bugt og den smukkeste havn i Bugten.

Vi gør alt hvad vi kan i forsøget på at matche tidligere års stævner i klassen. Er der noget du vil spørge om er du mere end velkommen til at kontakte formand og stævneleder Jesper. Drejer det sig om søsætning eller optagning skal du have fat i Havnefoged Dan Thomsen.

Onsdag

Fra fotograf Niels har vi modtaget bevis på at det var helt perfekte forhold der herskede onsdag den 2. juni på banen ud for Mosede Havn.

20100602-1

20100602-2

20100602-3

20100602-4

20100602-5

Kunne du tænke dig at lære nogle af de velklædte folk på billederne bedre at kende, eller mangler du en undskyldning for måske at råbe ad dem, så skal du holde dig til om onsdagen, hvor der juni ud og igen i august og september sejles .. ja, onsdagskapsejlads.