Løse ender

TOV

Den 14. april vil Flemming Palne, som nogen vil kunne genkende som trofast baneleder for IF-sejlere og som arbejder med tovværk hos Columbus Marine, instruere Sejlklubbens medlemmer i den meget nyttige kunst at splejse flettet tovværk. Efter sigende skulle det være ligetil når først man har lært det, og et kig i prislisterne for dens slags ydelser antyder potentielt store besparelser … Flemming har meddelt, at såfremt der er særlige ønsker til tovværk, så skal man bare sige til nogle dage i forvejen, så tager Flemming det med. Ellers vil der blive fortøjningsliner og måske standard skøder at fornøje sig med. Alt sammen naturligvis til attraktive priser.

Læg en kommenar nedenfor hvis du har særlige ønsker til de løse ender. Se udbud hos (vores sponsorer!) Columbus Marine.

Enstemmigt

På Generalforsamlingen torsdag blev bestyrelsens forslag til ændring (gennemskrivning) af  Sejlklubbens Vedtægter “vedtaget enstemmigt og med samtlige stemmer”. Selvfølgelig ikke uden den nok ikke usædvanlige sidste-øjeblliks-debat, som bestyrelsen ellers havde forsøgt igangsat og henlagt til månederne op til generalforsamlingen ved – siden den 9. december 2010 – at lade forslaget ligge til gennemsyn og diskussion på Sejlklubbens hjemmeside. De nye vedtægter findes her, og i menuen ovenfor under  “Om SGS / Sejlklubbens Vedtægter”.

Mere senere om nyt bestyrelsesmedlem (Søren, vores paparazzi er sendt ud efter dig!), din mulighed for at blive formand (jeps, du kan nå det endnu) og måske lidt om den store interesse Sejlklub og medlemmer udviser for vognmandsbranchen.

Go’ weekend ;-

Stemmer

Prikken2011_3

På generalforsamlingen den 24. marts er et af punkterne på dagsordenen ændring af sejlklubbens love/vedtægter. Eller den rette betegnelse er måske nærmere en ‘let revision’. På generalforsamlingen skal der stemmes om den nye tekst, og derfor skal vi bruge et vist antal stemmer for overhovedet at kunne stemme om ændringerne. Derfor minder vi lige om de gode grunde til at dukke op:

  • Hvis vi ikke er nok, er vi ikke beslutningsdygtige med henblik på forslaget om ændringer af Sejlklubbens vedtægter
  • Generalforsamlingen er muligheden for at møde venner du har savnet hele vinteren
  • Det er er god mulighed for at møde venner du ikke kender endnu
  • Det er muligheden for at blive valgt til bestyrelsen, stedet at deltage hvis man ønsker solid forankring i Sejlklubben og i Havnen
  • Og så videre …
Udgivet i SGS

Prikken.pdf og Generalforsamling den 24. marts

Prikken2011_2

.. Det er selvfølgelig fra Prikken vi har klippet ovenstående.

Kom og vær med til generalforsamling den 24. marts kl 19:00 i Klubhuset. Det er alletiders mulighed for at møde ale dem du har savnet hele vinteren, se om isen er ved at trække sig tilbage, se og føle den nye varmeblæser, og selvfølgelig se hvem der bliver ny formand, og stemme om de nye vedtægter.

Du kan læse om det hele i Prikken – enten i den du får i postkassen eller den der ligger lige her.

Og er der noget du mener skal diskuteres, kommenteres, eller gøres opmærksom på, så kan du naturligvis kommentere på ‘posten’ her eller kontakte redaktionen, bestyrelsen eller … Ses vi den 24’ende ?

No. 1 Årgang 2011

Prikken2011_1

Her på redaktionen er vi hen over det seneste års tid blevet lidt sløve i betrækket … vil nogen sikkert mene. Men det er vores trykkeri ikke, skal vi lige love for. To dage efter vi fra en tidszone langt herfra fremsendte pdf-filen med et, har det vist sig, rekord stort antal tastefejl, er Prikken kommet fra trykkeriet. I løbet af den kommende uge vil bladet ligge i en postkasse nær dig. Omtrent samtidig lægger vi en web-udgave ud her på siden. Hold godt øje, for der er en vigtig indkaldelse til generalforsamlingen den 24. marts, med regnskab, beretning, budget og gennemskrevne vedtægter ..  Og meget mere. Men det vender vi tilbage til.