IF DM 2011 – Billeder fra Kragenæs

Det var ikke det bedst tænkelige vejr under IF DM i Kragenæs, men arrangører og en hel del sejlere insisterede på at det skulle blive en rar weekend … så det blev det. Tag nu bare det første billeder herunder, hvor tre SGS-besætninger har fundet sammen i en af de (adskillige) medbragte campingvogne for at dele …. en banan. Hvor præcist Niels’ hånd er henne hverken kan eller vil vi gisne om.

IFDM11_-1

Læs resten

Fælles Tur

Faellestur

Programmet er på plads, endelig, og naturligvis fristes man til at nævne, ved Brittas mellemkomst. Det lyder sådan her:

Lørdag 3. september: Skippermøde kl. 10:00 og hurtigt herefter afgang med destination Lynetten. Ankomst (formentlig afhængig af fremdriftmiddel, herskende vejrforhold, forplejning ombord etc.) ca. 14:30. Kl. 18:00 tænder vi op for grillen (SGS køber kul) og 18:30 starter fællesspisningen ved den overdækkede grillplads. Husk at medbringe mad og drikke.

Søndag 4. september: Fælles morgenbord kl. 09:00 hvor SGS giver en morgenbitter efterfulgt af fælles gå/cykel-tur til Copenhagen Cablepark. Meget underholdende, både for dem der prøver og dem der bare kigger på. (kr 150 for en time).(Tips og tricks her).

Vi lægger kursen hjemover ca. 13:00 og påregner at være i Mosede igen ca. 17:30 (med samme forbehold som ovenfor).

Tilmelding på mail sgs(a)sgs-greve.dk eller på liste i Klubhuset senest 1. september.

Tejn Sejlklub

Vi har henover sommeren fået rigtig mange  henvendelser her på siden hvoraf imidlertid langt de fleste – faktisk alle undtaget eet – har været af en karakter, som ikke uden videre ville gøre sig her på siden. De har, for nu at sige det som det er, næsten alle som en, i et frimodigt sprog omtalt muligheden for at købe sig til virtuelt samkvem med det modsatte køn og/eller få tilsendt umanerligt mange penge fra en ny ven fra det centrale Afrika blot man lige oplyser nogle små detaljer om sig selv, nogle bank konti og så sender nogle få tusinde dollar ned for at dække transaktionsomkostningerne … Ja, de henvendelser får I ikke at se.

MEN DENNE HER er vist helt god. Skipper Vilner fra Tejn efterlyser Else og Signe:

Hej

Jeg havde fornøjelsen at have et af jeres medlemmer med som gast på vores (Tejn Sejklub) onsdags sejlads den 3/8 det eneste jeg ved er de havde fornylig anskaffet en IFèr og fornavnet er Else og datterens Signe. De havde ikke sejlet med spiler før og der er taget nogle gode billeder med spiler som de måske gerne vil have. Hvis I kan finde ud af hvem det er, kan de kontakte mig på mail vilner(snabela)live.dk

På forhånd tak og med sejler hilsen

Skipper Vilner