Bøjer op

Bojerop (1 of 9)

Så er bøjerne taget op! Nr. 6 var drevet ned til Solrød, så det var altså ikke frokostens skyld, at den ikke var til at finde tirsdag aften.

Niels Fjøs, som vi godt tør kalde bøje-chef, lægger en startlinie og en bøje ud ud så der på onsdag kan sejles i en ligesidet trekant mellem disse og et bundgarnsstade nordvest for havnen. En baneomgang bliver 1,6 sm og kan efter vejr, behov og lyst sejles 3-5 omgange.

Mere om det på skippermødet onsdag 17:30 gætter vi på.

Skal vi lige nævne, at det er frivillige der tager bøjerne op. Det er Niels og Havnens formand Jørgen der lægger både til. Også ganske frivilligt. Tak for det!

(flere billeder ….. )

Læs resten

Finale 28. september

Kapsejladsudvalget har bedt os gøre lidt reklame for sidste onsdagssejlads i år, som finder sted den 28. september med start kl. 18:00. Da sejladsen forgangne onsdag blev aflyst med begrundelsen rigeligt vind (og rigeligt mad), så har sejladskomiteen truffet afgørelse om at sejladsen på onsdag også tæller med ved opgørelse af det endelige resultat for efterårssæsonen og – efter temmeligt indviklede og vist nok lidet afbalancerede regler – resultatet for hele 2011.

Der er med andre ord lagt op til et brag af en finale, som det nok ikke vil kunne svare sig at gå glip af! Uddeling af premier, hånende latter og almindelig løssluppenhed i klubhuset umiddelbart efter sejladsen.

REMINDER

SIDSTE TILMELDING 26. SEPTEMBER !

FEST2011

Det er naturligvis standernedtagningsfestlighederne den 1. oktober vi taler om. Se mere nedenfor og skynd dig at tilmelde dig årets fest. Det bliver ikke kedeligt! Der går rygter om at man kan komme ud at danse med både Formanden og Kasseren og – som om det ikke var nok – deres respektive !

Hva’be’har ?!!

Fællestur (2.) 3. og 4. september 2011

(OPDATERET – FLERE BILLEDER)

Som nævnt i indbydelsen var målet i år Lynetten havn på Amager. 7 både med skipper + hustruer. Der var lovet en solrig week-end og det holdt ved til søndag eftermiddag da vi på vej ind i bugten alligevel lige skulle have en afvaskning i ca. ½ time, og som selvfølgelig stoppede kort efter anløb. 3 af bådene drog fra Mosede allerede fredag middag i blid vind. Leif Scherbe og Rie, anløb alene i mørke senere på aftenen. Det gav os en mulighed for lørdag formiddag at foretage en rundtur omkring og i Christiania, en god oplevelse for dem der ikke havde været der før, og var så heldige at ”finde” en forfriskning hos Netto som blev indtaget ved de gamle kanonbådehuse i dejlig solskin.

Også til de sidste både der dog måtte krydse ud af bugten var der sol. Vel ankommet blev der drukket eftermiddagskaffe og tid til en lille afslapper inden vi skulle forberede aftensmad og tænde grillen. Lynetten havn har lavet en stor dejlig overdækket grillplads til mindst 35 mennesker og her fik vi en rigtig hyggelig aften med harmonikaunderholdning af formand Ove.

Søndag var der fælles morgenbord med små skarpe inden vi alle gik en tur til Copenhagen Cablepark, det var en ny attraktion ved Amager Værket hvor man via luftbårne kabeltræk, trækkes rundt på en bane, som om man surfede efter en motorbåd. Det var meget fornøjeligt at se på, ikke alle der prøvede kom helskindet igennem (ingen fra SGS). Efter en god frokost i dejlig solskin, afsejlede vi alle og fik en meget frisk hjemtur, først bidevind til Sandrevet og derefter halvvind til Mosede.

Mogens og Britta

TUR-1

TUR-2

TUR-3

SGS-tur2011-1

SGS-tur2011-2

SGS-tur2011-3

SGS-tur2011-4

SGS-tur2011-5SGS-tur2011-6

SGS-tur2011-7

SGS-tur2011-8

SGS-tur2011-9

SGS-tur2011-10

SGS-tur2011-11

SGS-tur2011-12