Tåge

Taage-1

Sidste dag i den ‘ordinære’ bådoptagning bød på det man roligt kan kalde ringe sigtbarhed. Faktisk kunne man i perioder næsten ikke se over inderbasinet. Sådant vejr giver mulighed for fotografier af en særlig karakter med baggrunde der nærmest opløses i hvid tåge. En skam det ikke helt er lykkedes her, måske.

Et lag af tåge synes også at ligge over de angiveligt flere tilfælde hvor både er gledet ud af løftestropperne, i visse tilfælde med skade(r) på båd(e) til følge. Uanset de endnu uklare årsager til disse uheld, så er det jo ihvertfald ikke meningen at bådene skal plaske retur i vandet, når først der bliver løftet i dem, og der bør nok af hensyn til det fremtidige arbejde med udsætning og optagning afstemmes forventinger til ansvar og opgaver mellem, kranføre, medhjælpere og bådejere. Der er (indtil videre) åbent for diskussion hvis nogle skulle have lyst ..

Taage-2

Billeder her af en optagning der forløb uden bøvl.

Email – måske vi mangler din adresse ?

this is my email

Vi har  fået en liste fra Sejlklubbens bogholderi med navne på medlemmer, som vi ikke har e-mail adresse på. Kunne du tænke dig at give adressen fra dig, uden først at få nævnt din navn her på siden (Kim ?), så skriv en en e-mail til kasseren på sgs(at)sgs-greve.dk

Du kan også skrive hvis du ikke ved om klubben har din adresse og endelig kan du skrive at du ikke vil have at klubben har/bruger din adresse. Der er mange muligheder, lader det til.