Brittas Billeder

Som det allerede vil være mange bekendt, har Britta ( .. ja den Britta .. igen .. ) stået for at indsamle billeder fra de seneste 60 år i Sejlklubben. Den direkte anledning var naturligvis jubilæet, og til receptionen i sommer kunne gæsterne fornøje sig med også at se Brittas billeder. Vi er kommet i besiddelse af Brittas billeder og vil naturligvis gerne dele.

Vi har lavet en side til formålet, der hedder Brittas Billeder. Her kan du se alle billederne præsenteret i et “lysbilled-show” eller du kan klikke dig direkete videre til billederne på Flickr, hvor Sejlklubben nu har sin egen side:

http://www.flickr.com/photos/sgs-greve/

Som om det ikke var nok, så har vi ude i menuen på hjemmesiden her, små billeder fra vores Flickr bibliotek. Klikker man på billederne kommer man til Sejlklubbens side på Flickr.

Bøjeholdet 2012

Vi behøver nok ikke synge sangen om alle dem, der frivilligt giver et nap med, også når opgaverne måske ikke på overfladen virker så tiltrækkende. Så med tak og uden yderligere bemærkninger (andet end at det ser ud som om sort er ude mens farverne gul, grøn og – måske lidt overraskende – lilla, lader til at have fået en renæssance i sejlermiljøet) her er beretningen fra Bøjeformand Niels F:

Så kom bøjerne op.
Igen i år var der mange, som stillede frivilligt op, til det hårde slid med at få bøjerne op. (Tror ikke, at det er fordi bøjeformanden Niels, lokker med smurte rundstykker, ost og øl).

Vejret var med små bølger og småbyger, men alle bøjer kom op.

Bøje 5 har som tidlige ikke lyst til at holde luften men den var flydende. Ligeledes havde en anden mistet pusten.

Bøjer, kæder og p-ringe blev smidt op på Niels trailer, som efter 30 års brug valgte, at smide hjul og aksel så den bliver smidt op i havnens jerncontainer på et senere tidspunkt.

Tak til de gamle trofaste hjælpere, Eiler og Erik Lund, samt de nye hjælpere Ove, Erik Berg og Bent.
Niels

Sejlklubben Greve Strand - 2012 - Bøjeholdet i aktion
Sejlklubben Greve Strand - 2012 - Bøjeholdet i aktion
Sejlklubben Greve Strand - 2012 - Bøjeholdet i aktion
Sejlklubben Greve Strand - 2012 - Bøjeholdet i aktion
Sejlklubben Greve Strand - 2012 - Bøjeholdet i aktion
Sejlklubben Greve Strand - 2012 - Bøjeholdet i aktion
Sejlklubben Greve Strand - 2012 - Bøjeholdet i aktion

Hul igennem ?

Mange sgs-greve.dk-læsere (vi har hørt om to) er blevet mødt med velkomsten “Ikke muligt at oprette forbindelse” eller noget tilsvarende, og det er vi jo kede af. Vi har de to gange vi selv har oplevet det, taget kontakt til vores leverandør af plads på Internettet, og begge gange synes problemet at være blevet løst. Eller at være gået over. For meget meddelsomme har “online-support” ikke været, men det gør måske heller ikke så meget, når blot der er hul igennem.

Tirsdagsresultater

Vi har modtaget en liste over resultater af efterårets tirsdagssejladser. Det fremgår af listen, at der af 24 tilmeldte deltog mellem seks og 15 både – flest, ser det ud til, i den lune ende af sæsonen. Vi har forstået, at præmierne uddeles hver aften efter et ikke på forhånd fastlagt mønster, så præcist hvilket formål en samlet resultatliste tjener er os fortsat ikke bekendt. Der er således heller ikke anført en overalt placering i resultatlisten.

Men vi har regnet lidt på det, og vil gerne ønske tillykke til top fem:

  1. Henning Møller, Maxi 77 – 22p
  2. Kim Hinge, Granada 767 – 26p
  3. Aage Thygesen, Albin Accent – 30p
  4. Christian Wibroe, Larsen 28 – 32p
  5. Eiler Nielsen, IF – 66p

Tæt og spændende har det været i toppen. Men det er for intet at regne i forhold til den nederdrægtigt intense kamp der tilsyneladende har udspillet sig om tabellens nederste placeringer:

Jørn Herring, Jeaneau 40 – 175p
Gert Lehmann, Jeaneau 37 – 175p
Jytte Larsen/Erik Berg, Maxi 909 – 175p
Karen / Ulrik, IF – 175p
Søren Skat Nielsen, IF – 175p
Kim Lilmose, Folkebåd – 175p

Se hele resultatlisten her og lav eventuelt dine egne beregninger.