1977

I 1977 blev Sejlklubbens 25 års jubilæum fejret. At dømme på billederne fra dengang så gik det ikke helt stille af, men det kan man nu selv danne sig et indtryk af i Brittas galleri. Britta har fundet frem til en pæn lille stribe billeder fra dengang, som nu kan ses på både Flickr og i det efterhånden temmeligt omsiggribende slideshow. Klik her for at se det hele.

Sejlklubben Greve Strand - 25 ÅR i 1977

Sejlklubben Greve Strand - 25 ÅR i 1977

Skulle nogen iøvrigt ligge inde med viden om hvem det er der optræder på billederne, så hører vi gerne historier. Og husk at man kan erhverve sig en CD med alle billederne på. De seneste billeder fra 1977 koster ikke ekstra og det er bare at klikke her for detaljer.

Sejlerskolen 2012

Sejlklubben Greve Strand - Sejlerskolen 2012

Sejlerskolens besætning bestod i år af 12 elever fordelt på 4 hold. Af eleverne var de 9 nye i forhold til forrige sæson. Vi havde desuden den fornøjelse at byde Jørgen Albertsen velkommen som instruktør.

Sæsonen forløb fint fra vinterskole i marts, forårsklargøring og søsætning i april og ca. 12 sejlaftner frem til duelighedsprøverne sidst i september.

Der blev afviklet en aften/natsejlads i september måned med deltagelse af Moseanden og Westwind, som Ove med vanlig gæstfrihed lod indgå ”flåden”. Det blev til en lærerig tur til Hundige Havn igennem portene i bundgarnsfelterne og retursejlads via way points, der holdt os på sikker afstand af samme.

Som kronen på værket bestod Susanne Clemensen og Gitte Thygesen den praktiske del af søfartsstyrelsens duelighedsprøve.

Stort TILLYKKE med det.

Vi afrundede sæsonen med god lidt mad og drikke i klubhuset og går nu i vinterhi indtil marts 2013.
Hvis du kender én der kunne have lyst til at lære at sejle med sejl, så er sæson 2013 allerede nu åben for tilmelding hos undertegnede.

For Skoleudvalget
Poul Ottosen
21414049