Duelighed.dk

Duelighedsklubbens hjemmeside www.duelighed.dk er en skatkiste af maritim viden klogt arrangeret i opslagsværker, opgaver, kurser, m.v. Nu har Duelighedsklubben inviteret Sejlklubben ombord i en slags samarbejde hvor Duelighedsklubben tilbyder Sejlklubbens medlemmer (medlemmer i 2012) gratis online-kursus til den teoretiske del af duelighedsprøven mod at Sejlklubben til gengæld linker til Duelighedsklubbens nyhedstjeneste. Hermed gjort. Du kan også finde linket til Duelighed.dk under listen over vores “venner” ude til venstre, og du kan finde nyhedstjenesten under Danske Sejlsportssider.

Vil du læse mere om det gratis online kursus klikker du her.

Debataften: bådoptagning og søsætnng

Bestyrelsen har efter anmodning fra mange medlemmer drøftet problemer samt skader opstået i forbindelse med bådhåndtering udført af det ‘nye’ vognmandsfirma. Bådhåndtering har hidtil været udført i fællesskab med Mosede Havn, og en ændring af dette vil naturligvis medføre nogle konsekvenser.

Kom og lad os sammen få belyst fordele og ulemper, så alle er forberedt på en kommende ændring. Tilmelding er ikke nødvendig – mød blot op:

TORSDAG DEN 24. JANUAR KL. 19:00

DET ER KLOKKEN 19:00

PÅ FREDAG ÅBNER CAFE FREMTIDEN KL 19:00
Ved en fejl havde den efterhånden lidt henfaldne redaktion skrevet 18:30, selvom de havde fået besked på at det er kl. 19:00 …
Redaktionen vil sikkert, og formentlig ikke helt uden ret, hævde, at alle alligevel kommer ligeså tidligt som det passer dem for at 1: stikke snuden ned i gryderne og 2: sikre sig de faste pladser … Anyway:

DET ER FREDAG KL. 19:00

Mød fortiden i Fremtiden

FREDAG DEN 18. JANUAR KL 18:30 – CAFE FREMTIDEN

I har jo allesammen fået besked allerede, direkte fra Britta, men vi vil alligevel ikke undlade at gøre opmærksom på januar måneds udgave af Cafe Fremtiden. Det er Allan der optræder som chef-kok mens Jesper vil tage et forklæde på mest for syns skyld.

Arrangøren har meddelt at det tegner til at blive en rigtig god aften.

  • Først spiser vi Cafe Fremtidens Dagens Ret: Bankekød med kartoffelmos og surt.
  • Dernæst aftenens kulturelle indslag: Vi skal en tur ned af “Memory Lane” da vi skal se “Grevefilmen”. En film om Greve anno 1977 med en varighed af ca. 45 min. Filmen er meget venligt udlånt af Greve Museum.
  • Derefter kaffe og kage … og måske en sang eller to.

PRIS 50,-/deltager. Vin kan købes (glas) til sikkert meget fine priser.

Af hensyn til provianteringen skal tilmelding være sket senest onsdag den 16. januar til sgs(at)sgs-greve.dk.

Sejlklubben Greve Strand
Vi kunne ikke finde et bare nogenlunde appetitligt billede af bankekød med mos, så her er fyren der skænker sit inderlår.