Del med sgs-greve.dk

I ved det jo allesammen i forvejen, men nu I er ved at gøre klar til sommerturen, så vil vi alligevel lige minde om, at redaktionen jo ikke er særskilt kræsen når det kommer til at formidle medlemmernes oplevelser. Man kunne påstå at redaktionen på dette punkt er næsten helt ukritisk.

Så fat pennen en dag I ligger over; skriv hvor I er, hvem I er og hvor I er på vej hen. Skriv hvilken ven på havnen der foreslog jer netop den havn, om motoren har kørt for meget og fortæl om lokale spisesteder. Eller skriv om utætte pakninger på dit Jabsco-grej, marsvin i storebælt, bagerjomfruen på Agersø (jo hun er) og nye venner og bekendte I har mødt på jeres vej. Bare skriv og tag endelig også billeder!

God sommer!

Vibrance

Solnedgang

Solnedgang i Mosede Havn den 17.6.2013 kl. 22.15

Billedet er taget ved hjemkomst fra en tur til Vallensbæk Havn hvor jeg havde deltaget i et møde med Køgekredsen om at fremme sejlsporten i Køge Bugt. Vi havde valgt at tage båden i stedet for bilen.

Bent Jørgensen

Early warning – Fællestur 7-8 sept 2013

Sejlklubben Greve Strand

Endnu et forsøg på at få stablet en fællestur på benene.

Denne gang er planen en svampetur til Bøgeskov.

Turudvalget har netop indgået aftale med Jørgen Albertsen ( kendt fra SGS sejlerskole og IF’er flåden), om at bistå med lidt instruktion og kyndig vejledning med sorteringen af de indsamlede svampe.

Reserver week-enden i din kalender, der kommer nærmere information efter sommerferien.

Turudvalget.
/Jan