Klubaften 16. januar: sundhed

Næste emne til Klubaften den 16. Januar er vores allesammen sundhed. Et emne der normalt har høj prioritet ikke mindst når man kommer op i alderen. 

Birgitte der er praktiserende læge og Søren der er overlæge begge i Region Sjælland vil svare på spørgsmål fra medlemmerne. Vi vil gerne have at hvis I har spørgsmål før mødet I skulle brænde inde med, må i gerne sende dem til følgende mailadresse: koczulab@dadlnet.dk ,  så kan vi forberede os, og tage de emner op der er hos vores medlemmer. Frist den 11/1 2014, men ellers er vi åbne og kan svare på det vi ved på aftenen.

Hilsen
Søren

København – St. Petersborg

Bedre sent end aldrig, siges det, så her er formandens beretning om foredraget om Langturssejlserforeningens tur øst over:

Carsten Møller-Hansen fra KAS kom og fortalte med ægte sejlerglæde om det omfattende projekt med at besøge St. Petersborg via flotillesejlads med Langturssejlene. Der var aftalt enkelte mødehavne, men ellers var der fri sejlads i eget tempo. En lokal agent i Rusland var nødvendig for at få formaliteterne på plads med visum og diverse tilladelser til anløb af russiske havne. Alle øvrige anløb (Sverige, Estland, Finland, Letland, Polen) var papirmæssigt problemfrie på grund af schengen bare mandskabslisterne og pas var klar.

Der var mødt ca. 25 medlemmer til en hyggelig aften hvor vi fik indblik i en stor oplevelse og også de afsluttende genvordigheder med en grundstødning der afkortede turen en smule.

Bent