Blå himmel og god fart

Sejlklubben Greve Strand - på tur

Tursejlernes forårstur startede i morges med skippermøde i Klubhuset. Der var stemning for at sejle direkte til Lagunen og af hensyn til deltagernes planer blev det endvidere aftalt, at grill-halløj bliver fredag aften. Museumsbesøg fredag eller lørdag.

Fem både stak af idag. Fire af dem kom med på billedet. Ovre på Kasserens båd var der vist lidt bøvl med at få et sejl op. Seks-syv både forventes at samles i Lagunen fredag aften, og vi tør godt nævne at der er plads til flere.

Bjarne sejler Fyncup

Fyncup – rundt om Fyn fra/til Bogense starter idag fredag og SGS er med. Det har Sejlklubben været mange gange før, ikke sjældent med flere både til start. I år er det Bjarne der i X-40’eren X’TA-SEA holder traditionen i hævd og viser vores stander frem i det vi godt kan kalde Danmarks største og smukkeste kapsejlads.

Bjarne og besætning sejler i løb 26 om kap med tre andre X-40’ere, nogle ligeså store Luffer og en håndfuld andre både i samme kaliber. Følg Bjarne og X’TA-SEA på Fyncups hjemmeside.

Forårets fællestur

Kristi Himmelfartstur d. 29 maj til 1. juni 2014

Turen går til Limhamn (Lagunen).
55°35,9N 12° 56,1E

Der afsejles fra Mosede d. 29 maj kl. 10. for dem der ønsker flotillesejlads. Skippermøde 9.30 i klubhuset.

Er stemningen for en lille omvej over Sundby sejlklub eller Ven, aftaler vi det på skippermøde.

Fredag er ikke fridag for alle, det betyder at fællesarrangementet først begynder lørdag middag, så kan alle nå at deltage, også dem der først sejler lørdag morgen.

Det er en god ide at huske båd cyklerne, der er 3,5 Km til Malmø

Turudvalget tænder grill ved klubhuset kl. 18. ( vi prøver om vi kan få adgang til klubhuset)

Fællesture har det med at blive ramt af vejrgudernes vrede, derfor er det en god ide at tilmelde sig til arrangementet. Send lidt info om dit afsejlings tidspunkt, hvor mange i er, båd navn, og telefonnummer. Til emkjaer@bigfoot.com. Men husk, det er kun en service så jeg kan holde jer informeret om arrangementet.

Jeg krydser finger for godt vejr og glæder mig til at se jer.
Turudvalget.

Se detaljer om programmet og aktiviteter undervejs HER.